© 2016 Café ‘t Gasthuys

Kogelbiefstuk met:

Roquefortsaus en Rosevalaardappels

14.00

Huisgemaakte Rundvleeshamburger met:

Oude Kaas, Pancetta, Augurk, Ui en Whiskysaus, Frites en Salade

12.50

Spareribs met :

Barbecuesaus & Knoflooksaus

13.50

Zalmfilet met :

Pasta, Witte Wijnsaus en Spinazie

14.00

Huisgemaakte Kipsaté met :

Satésaus, Kroepoek, Atjar en Gebakken Uitjes

13.00

Vegetarische Ravioli met:

Groenten, Brie en zachte Paprikasaus

11.00

Soep van de Dag

4.00

4 Ibericoham Kroketjes

4.00

Stokbrood met Hummus , Olijfolie en Zeezout

3.00

4 Rucola-Kaaskroketjes met Mosterdmayonaise

5.00

Gesmolten Camembert met brood, Cherrytomaatjes en Komkommer

5.00

Ceasar salad met:

Warme Krokante Kipfilet of Vegetarisch met Brie

11.00

Butterscotch Caramel IJs met Slagroom

4.00

WarmChocoladetaartje met Slagroom

4.00

Warme Appeltaart met slagroom

4.50

Cheesecake

4.00

Home

Menu

DINER